Energetikai felmérés
Energetikai audit
Versenypiaci energia-beszerzés
Energia Menedzsment Rendszer tervezése
Energia Menedzsment Rendszer telepítése
Energia Menedzsment Rendszer karbantartása
EnergyMonitor
Energy Optimum
Mobil Energy Optimum Basic
GSM Modul
OPTI-55 optikai leválasztó (ÚJ!)
REFERENCIÁK
Az OPTI-55 galvanikus leválasztó a különböző feszültség tranziensektől és túlfeszültségektől védeni kívánt főmérő és a felhasználó által működtetett impulzus jelfeldolgozó készülék közötti biztonságos leválasztást biztosítja. Az OPTI-55 használatával az energiaszolgáltató a biztonsági leválasztáson kívül - mely megóvja a főmérőt a meghibásodásokhoz vezető behatásoktól - megfelelő illesztési felületet tud biztosítani az ügyfelek részére különböző mérő- és automatizálási rendszerekhez. A leválasztó használatával nincs szükség az ügyfelek rendszereinek főmérőre történő bekötése miatti helyszíni kiszállásokra a bekötések módosítása során. Akár két különböző jelfeldolgozó, vagy automatizálási rendszer is működtethető ugyanarról a főmérőről megfelelő számú OPTI-55 párhuzamos kapcsolásával, ezáltal a rendszerek egymásra hatása kizárható. Egyes energiaszolgáltatók kötelezően előírják az optikai leválasztás kialakítását, mielőtt az energia-menedzsment (pl. teljesítmény-korlátozó,), illetve épületfelügyeleti rendszerek villamos vagy gáz főmérőhöz történő csatlakoztatását engedélyezik, illetve megvalósítják.
E.ON rendszer-engedély száma: R09-250-10-1

Az OPTI-55 végfelhasználói ára tápegységgel: 42.400 Ft + ÁFA

(A fenti árak a szállító budapesti, vagy gödöllői telephelyén történő átvétel esetén érvényesek. Kiszállítási igény esetén szállítási költséget számítunk fel.)

Viszonteladók jelentkezését várjuk, kérjük jelentkezzen >> itt

OPTI-55 adatlap (pdf)
OPTI-55 bekötési útmutató (pdf)


 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.