Energetikai felmérés
Energetikai audit
Versenypiaci energia-beszerzés
Energia Menedzsment Rendszer tervezése
Energia Menedzsment Rendszer telepítése
Energia Menedzsment Rendszer karbantartása
EnergyMonitor
Energy Optimum
Mobil Energy Optimum Basic
GSM Modul
OPTI-55 optikai leválasztó (ÚJ!)
REFERENCIÁK
A Mobil Energy Optimum Basic egy hordozható háromfázisú mérő-adatgyűjtő eszköz, amely ideális rövidebb idejű mérésekhez. Direkt vagy lakatfogós/bontható áramváltós kivitelben is készül.

A mérőkészlet egy IP65 -ös védettségű házba szerelt elektronikus háromfázisú mérőből, Energy Optimum Basic rendszerből (adatgyűjtő hardver és szoftver), valamint a választható direkt vagy indirekt kábelkészletből (utóbbinál lakatfogó vagy bontható áramváltó választható), továbbá adatkábelből áll.


A Mobil Energy Optimum Basic ideális
  • Gépek, villamos leágazások fogyasztásának megállapítására, ellenőrzésére
  • Rövid idejű mérésekhez költségfelosztáshoz
  • Terepi mérésekhez
További információkért és ajánlatokért kérjük lépjenek velünk kapcsolatba.

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.