Energetikai felmérés
Energetikai audit
Versenypiaci energia-beszerzés
Energia Menedzsment Rendszer tervezése
Energia Menedzsment Rendszer telepítése
Energia Menedzsment Rendszer karbantartása
EnergyMonitor
Energy Optimum
Mobil Energy Optimum Basic
GSM Modul
OPTI-55 optikai leválasztó (ÚJ!)
REFERENCIÁK
Versenypiaci energia-beszerzés

A magyar energiapiac felszabadítása az EU joggyakorlatához igazodva, több lépcsőben történik. A törvényi változás következtében az energia-felhasználók a számukra szükséges villamos energiát és földgázt a hagyományos közüzemi szerződés keretei helyett saját döntésük alapján, szabadpiaci energiakereskedőtől vásárolják meg.

2008. január elsejétől minden üzleti fogyasztó számára kötelezővé vált a versenypiacról történő energiavételezés, a földgáz-beszerzés is ebben az irányban változik.

A versenypiaci beszerzés előnyeit azok tudják kihasználni, akik a fogyasztásuk lehető legpontosabb ismeretében a piacon lévő energiakereskedők ajánlatából ki tudják választani a számukra optimálisat, és azt félévenként vagy évente számukra előnyös szerződésben tudják kamatoztatni.

Hogyan lehet a húsznál is több energiakereskedő ajánlatából a legjobbat kiválasztani és az Ön vállalkozása számára a lehetőségekhez mérten legjobb szerződéses feltételeket elérni?

Ehhez nyújtunk segítséget szakértelmünkre és piacismeretünkre alapozva.

Előzetesen megállapodott fix vagy megtakarítás-alapú díjazásért elvégezzük Önnek:
  • Az energiakereskedők ajánlatainak bekérését és kiértékelését.
  • Tanácsot adunk a szerződéskötést megelőző tárgyalások során az Önök számára kedvező szerződéses feltételek kialakításához.
  • Segítünk a szerződéskötéssel kapcsolatos adminisztrációs feladatok elvégzésében (levélminták, bejelentőlapok, egyéb szükséges dokumentumok összeállításával és elkészítésével).
  • Igény szerint elvégezzük a szolgáltató-váltást követően a számlák ellenőrzését.

Kérje versenypiaci tanácsadási ajánlatunkat az info@dstech.hu e-mail címen!

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.