Energetikai felmérés
Energetikai audit
Versenypiaci energia-beszerzés
Energia Menedzsment Rendszer tervezése
Energia Menedzsment Rendszer telepítése
Energia Menedzsment Rendszer karbantartása
EnergyMonitor
Energy Optimum
Mobil Energy Optimum Basic
GSM Modul
OPTI-55 optikai leválasztó (ÚJ!)
REFERENCIÁK
Az EnergyMonitor olcsó és hatékony eszköz az energia-felhasználás folyamatos mérésére és a fogyasztás elemzésére. A villamos és gáz főmérőhöz csatlakoztatott rendszer segítségével a számítógépen on-line és statisztikus adatok jelennek meg, lehetőség van grafikus és táblázatos megjelenítésre, továbbá a beépített statisztikai funkciók segítségével optimalizálhatja villamos- és gázenergia-szerződését. A jelzési/riasztási funkciókkal megelőzhető a lekötött teljesítmények túllépése. A rendszer rugalmasan bővíthető.

A rendszer segítséget nyújt:
  • a fogyasztás folyamatos követésére, az elszámolási mérések ellenőrzésére
  • az Ön számára legkedvezőbb tarifa meghatározására
  • a teljesítmény-lekötések optimalizálására, a többletköltségeket okozó teljesítmény-csúcsok feltárására (teljesítmény-gazdálkodás)
  • a liberalizált energiapiacra történő kilépést megelőzően a felkészülésre, hogy a szerződés alapján a lehető legjobban csökkenthesse energia-költségeit
  • energiafogyasztási előrejelzések tervezésében, menetrendek elkészítésében.
A rendszer kiegészíthető a GSM Modullal, amely jelentősen növeli az energia-üzem hatékonyságát és biztonságát.

EnergyMonitor adatlap (pdf)

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.