Energetikai felmérés
Energetikai audit
Versenypiaci energia-beszerzés
Energia Menedzsment Rendszer tervezése
Energia Menedzsment Rendszer telepítése
Energia Menedzsment Rendszer karbantartása
EnergyMonitor
Energy Optimum
Mobil Energy Optimum Basic
GSM Modul
OPTI-55 optikai leválasztó (ÚJ!)
REFERENCIÁK
Az EnergyMonitor/Optimum rendszereinket egy új, sokrétűen használható, az üzemeltetés (energia-ellátás) biztonságát és hatékonyságát jelentősen növelő funkcióval egészítettük ki.

Az adatgyűjtő egységek riasztási kimeneteihez lehet a GSM modult kapcsolni, ezáltal a jelzések akár több személyhez is eljuttathatók meghatározott sorrendben.

A GSM modul kínálta lehetőségek:
  • lehetővé teszi a riasztások GSM telefonokra történő irányítását
  • a beépített GSM telefon segítségével hívást intéz vagy
  • rövid szöveges üzenetet (SMS) küld akár 3 előre megadott telefonszámra, meghatározott sorrendben, előre beírt szöveggel
  • a bemenetek illetve riasztások száma növelhető, több GSM modul is alkalmazható ugyanazon rendszeren
  • lehetővé teszi a riasztások nyugtázását a telefonról.

GSM modul adatlap (pdf)
 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.