Technológiai fejlesztés
Felmérés, technológiai audit
Rendszer/szolgáltató kiválasztás és értékelés
Üzemeltetési stratégia, outsourcing
Távközlés/IT stratégia és biztonság
Vállalati kommunikációs rendszerek
Hogyan lehet a meglévő eszközöket/szolgáltatásokat még jobban kihasználni? Fejlesztés: Mit? Merre? Milyen mértékben?

Szolgáltatóknak és felhasználóknak (elsősorban nagy és közepes vállalatoknak, intézményeknek) fontos, hogy távközlési/informatikai rendszerük, hálózatuk és eszközeik, valamint az igénybe vett szolgáltatások állapotáról, színvonaláról és a használatuk hatékonyságáról megfelelő képet kapjanak.

A felmérések célja a meglévő rendszerek és eszközök maximális kihasználása, a rendszerekre fordított költségek optimalizálása (csökkentése), a fejlesztési igények és irányok meghatározása.

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.