Technológiai fejlesztés
Felmérés, technológiai audit
Rendszer/szolgáltató kiválasztás és értékelés
Üzemeltetési stratégia, outsourcing
Távközlés/IT stratégia és biztonság
Vállalati kommunikációs rendszerek
Szolgáltatók részére: üzemeltetési stratégia kialakítása, a bevezetésben szakértői tanácsadói közreműködés vagy projekt menedzsment. Outsourcing: stratégia, követelmények meghatározása, partner/szolgáltató kiválasztás.

Felhasználók részére: a távközlési és informatikai rendszer üzemeltetési stratégiája, saját üzemeltetés/outsourcing kérdések, folyamatok és eljárások kialakítása, szabályozás.

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.