Technológiai fejlesztés
Felmérés, technológiai audit
Rendszer/szolgáltató kiválasztás és értékelés
Üzemeltetési stratégia, outsourcing
Távközlés/IT stratégia és biztonság
Vállalati kommunikációs rendszerek
Vállalati kommunikációs rendszerek (alközpontok)

A vállalatok és intézmények ügyfélkapcsolati sikereit és működésének hatékonyságát alapvetően meghatározza a vállalati kommunikációs rendszer. A technológia fejlődése lehetővé teszi, hogy a néhány fős cégektől a több ezer alkalmazottig, vagy akár még ennél is nagyobb vállalatok, intézmények méretüktől és tevékenységi területüktől függetlenül megtalálják a számukra legjobb, testre szabott megoldásokat.

Ma már az informatikai és a telekommunikációs rendszerek egymást erősítő együttműködése, vagyis az Egységes Kommunikáció jelenti a hatékonyságot és költségtakarékosságot.

Cégünk hivatalos viszonteladóként az alábbi alközponti rendszerek értékesítését, telepítését, karbantartását és szervizét látja el:
  • Avaya Integral 5 és MG1000 (korábbi Integral 55)
  • Avaya IP Office
  • Korábbi Bosch/Tenovis rendszerek (Integral 3, Integral 33)
  • Aastra OpenCom
  • NEC XN120/Philips IPC100

SIP telefonok

Az IP telefónia (VoIP) folyamatosan növekvő, lassan meghatározó szerepet tölt be a hangkommunikációban, hiszen az IP hálózatok és az Internet lehetővé teszi az olcsóbb, akár ingyenes telefonálást is.

A DS Tech Kft. az Aastra 67xi SIP telefoncsaládot forgalmazza, mely kiemelkedő megbízhatóságával és kivételes rugalmasságával tűnik ki versenytársai közül.

A DS Tech webáruházból könnyen és gyorsan rendelhet kisebb telefonközpontokat, rendszerkészülékeket és Aastra 67xi SIP telefonokat!

Nagyvállalati rendszerek

Ha az Ön vállalatának, intézményének, kisvállalkozásának a vezetékes és mobil kommunikáció, valamint az informatikai rendszerek együttműködésén alapuló hatékony nagyvállalati megoldásra van szüksége, akkor forduljon bizalommal a DS Tech Kft. leányvállalatához! Az Assono Magyarország Kft. a hazai piacon már közel húsz év szakmai tapasztalatára támaszkodva kínálja nagyvállalati megoldásait. További információkért kérjük látogassa meg a www.assono.hu weboldalt!

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.