Üzleti stratégia
Marketing tanácsadás
Termékfejlesztés
Termékek, szolgáltatások piaci bevezetése
Termék- és szolgáltatás-beszerzés
Vállalat-értékelés
Bármely vállalkozás üzleti sikerének alapja a jól megválasztott és következetesen alkalmazott stratégia.

Az induló vállalkozásoknál természetes, hogy tudatosan felépített, elemeiben is átgondolt és megfelelően kommunikált stratégiára van szükség.

A már működő vállalkozásoknál a külső körülmények változása és a vállalkozás fejlődése szükségessé teszi a stratégia időszakos felülvizsgálatát, módosítását vagy akár teljesen új stratégia kidolgozását.

Tanácsadóink a nemzetközi menedzsment ismeretek birtokában és sokéves vezetői tapasztalatok alkalmazásával segítik Önt üzleti stratégiájának sikerében. 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.