Üzleti stratégia
Marketing tanácsadás
Termékfejlesztés
Termékek, szolgáltatások piaci bevezetése
Termék- és szolgáltatás-beszerzés
Vállalat-értékelés
Az üzleti siker egyik alapvető eleme a kifejlesztett vagy átvett termékek, szolgáltatások piaci bevezetése.

A termékek, szolgáltatások bevezetésének megtervezése és megvalósítása rövid és hosszú távú sikertényező. Egy nem megfelelően megtervezett és megvalósított bevezetés rövid távon gazdasági hátrányokat, közepes és hosszabb távon más termékekre és szolgáltatásokra, így az egész vállalkozásra kiható negatív megítélést és rossz üzleti eredményt hozhat.

Tanácsadóink a piaci bevezetés tervezési és megvalósítási szakaszában egyaránt segíteni tudják az Ön vállalkozását a piaci sikerek elérésében és megtartásában.

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.