Üzleti stratégia
Marketing tanácsadás
Termékfejlesztés
Termékek, szolgáltatások piaci bevezetése
Termék- és szolgáltatás-beszerzés
Vállalat-értékelés
Technológiai rendszerek, mint például informatikai, távközlési vagy egyéb kommunikációs rendszerek, energiaellátó és - elosztó berendezések és hálózatok, az előzőek bármelyikéhez kapcsolódó vagy azokat megvalósító szolgáltatások beszerzésekor komoly kihívással kerül szembe a beruházó.

Az erőforrás-kihelyezés (outsourcing) sikerét alapvetően befolyásolja a szolgáltató kiválasztása és a vele megkötött szerződés.

A fenti feladatok sikeres megvalósításához nyújtunk segítséget ajánlati felhívások összeállításában, a beérkezett ajánlatok elbírálásában.

 
                          English page >>

            DS Tech Technológiai és Tanácsadó Kft.
A DS Tech Kft. energetikai üzletága az ipari vállalatok és a létesítmény-üzemeltetők energia megtakarítását segíti (villamosenergia-megtakarítás, gázenergia-megtakarítás, vízköltség-csökkentés, stb.). Az energiafogyasztás mérése és monitorozása, teljesítmény-szabályozás és az energiafogyasztás optimalizálása eszközével - akár teljes energia menedzsmenttel, energetikai felügyeleti rendszerrel - elősegítjük az energiaköltségek csökkentését, az energia-gazdálkodás hatékonyságának növelését. A rendszereink a villamosenergia-, gáz-, hő- és vízfogyasztás mérésén túl az energiafogyasztás elemzését is segítik. Rendszereink együttműködnek a különböző épületfelügyeleti rendszerekkel, az intelligens épületek egyik fontos elemét alkotva. Energetikai felméréssel, energetikai audittal, energetikai tanácsadással - többek között versenypiaci villamosenergia-beszerzés és versenypiaci gázbeszerzés területén - segítjük az Ön vállalatát a hatékony energiafelhasználás és az energiaköltségek optimalizálása érdekében.